Celjska cesta 18 3212 Vojnik, Slovenija
+386 41 213 985 info@sd-patriot.si
Close
Celjska cesta 18 3212 Vojnik, Slovenija
+386 41 213 985 info@sd-patriot.si
Open hours: Pon - Ned 8.00 - 22.00

SD PATRIOT želi svojim članom in simpatizerjem omogočiti različne ugodnosti pri plačevanju storitev in blaga s ciljem da čas in prihranke lahko usmerijo v strelske aktivnosti. Člani  v ta namen prejmejo izkaznico SD PATRIOT.

Ponudniki različne ugodnosti zagotavljajo le ob predložitvi izkaznice SD PATRIOT, ki glasi na osebno ime. Pogoj za uveljavljanje ugodnosti je plačilo letne članarine. Veljavnost izkaznice je vezana na tekoče koledarsko leto.

Ponudniki in pogoji uveljavljanja ugodnosti so navedene v nadaljevanju. Prav tako so posamezne ugodnosti, vezane na krajšo časovno enoto, objavljene na Facebook profilu društva.

bg-avtomobili_logo-e1388749580164

B & G AVTOMOBILI d.o.o. nudi članom in simpatizerjem SD PATRIOT 20% popust na vsa avtomehanična, avtokleparska in avtoličarska popravila vozil ter vulkanizerske storitve.

rossi_logo

ROSSI SPORT, Robert Karlatec s.p. nudi članom in simpatizerjem SD PATRIOT  pri nakupih v prodajalnah ROSSI SPORT 15% popust na redne prodajne cene.

 maxairsoft-logoMAX AIRSOFT d.o.o.  nudi članom SD PATRIOT ob predložitvi izkaznice v svojih poslovalnicah MaxAirsoft 10% popust z gotovinskim plačilom. Popust ne velja za nakupe v spletni trgovini www.maxairsoft.com in za strelno orožje.

terme-dobrna-logo

TERME DOBRNA D.D. nudi ob predložitvi izkaznice SD PATRIOT naslednje popuste na redne cene:

  • Kopeli v Hotelu VITA in Zdraviliškem domu                       30%
  • Savna studio Tisa 3 urni zakup za 2 osebi                            15%
  • Kopanje vse dni v tednu in praznikih                                   20%
  • Vstop v Deželo savn vse dni v tednu in praznikih              20%
  • Vse storitve v Frizerskem salonu od pon do pet                20%
  • LA VITA SPA&BEAUTY masažno lepotni center                 20%
  • Kavarna in restavracija MAY ala cart ponudba hrane        15%

logo-kriznik

Vulkanizerstva Križnik Blaž s.p., Žalec, nudi ob predložitvi izkaznice SD PATRIOT 10% popust na vulkanizerske storitve. Popust ne velja meseca novembra.

vengust-logo

EDVARD VENGUST d.o.o., Cesta na grad 66a, Celje, nudi članom  ob predložitvi izkaznice SD PATRIOT popust na koriščenje servisiranja in vzdrževanja vrtne in gozdne opreme, v višini 10% vsakokratnega nakupa.

Jakoma logoavtodom
JAKOMA d.o.o. nudi članom SD PATRIOT 10% popust pri nakupu čistilnega sistema Thermostar in pri najemu avtodoma Carthago C tourer 142 Sport. Redna cena najema: Visoka sezona 140€/dan, nizka sezona 120€/dan z ddv. Minimalni najem 4 dni.  Za podrobnosti in kontakt klikni na logo ali foto.